Antalya Tatilinizin keyfini Öz Güven Çadır İle Yaşayın

Tatilinizin keyfini Öz Güven Çadır İle Yaşayın


Diğer ürünlerimiz gibi şezlong minderi konusunda da isteğiniz doğrultusunda renk renk, desen desen, şezlong minderlerine sahibiz. Şezlong minderleri otel ve site havuzlarında kullanabileceğimiz gibi plaj kıyılarında da kullanabilirsiniz. Gerekirse kişisel gerekirse ticari mekânlarınız için olsun her türlü şezlong minderi ve Plaj şemsiyesi imalatı yapıyoruz. Minderlerimiz su geçirmez özellikte olup, leke tutmaz ve çok kolay temizlenir.  Antalya da şezlong ve Plaj şemsiyesi üretiminde, ürünlerimizi sizlere sunmaktayız. En iyi fiyatları ve kaliteli şezlong minderlerimizi sizlere sunmaktayız.

 Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemiz, plaj turizmi açısından oldukça zengin olduğu için hem yerli hem yabancı turistlerin uğrak noktasıyız. İnsanlar denizin keyfini çıkardıktan sonra şezlonglarına uzanarak dinlenmenin ve deniz havasının keyfini yaşarlar.

Güneş ışınları bir noktadan sonra tam tepeden vücudumuza vurmaya başladığı zaman Plaj Şemsiyesine ihtiyaç duyarız. Güneş ışınlarına fazla maruz kalırsak güneş yanıklarına sebep olacağı gibi sağlığımızı da etkiler. Antalya plaj şemsiyesi imalatında siz değerli müşterilerimize, hizmetimizi sunmaktayız. Antalya plaj şemsiyesi imalatçısı olarak, farklı boyut ve ebatlarda, kare veya yuvarlak şekillerde, renk renk, desen desen plaj şemsiyelerimiz, hafif gövdesi ve her türlü hava koşuluna karlı dayanıklı malzemelerden üretilmiştir.

Ürettiğimiz plaj şemsiyesi modellerini plajların yanı sıra bahçenizde, restoran ve kafeler de, otellerin dış mekânlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 Yaz tatilinizi unutulmaz, heyecanınızı en yüksek notlarda yaşamak için otellere, yazlıklara veya sıkıcı pansiyonlara o kadar bütçe ayırmanıza gerek yok daha uygun daha heyecan ve maceralı bir tatil geçirmek için Antalya’da kamp çadırı kiralamaya ne dersiniz?

Antalya kiralık kamp çadırını, kolay kurulumu ve taşınabilirliği ile arabanızda, bisikletinizde ya da sırt çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Daha eğlenceli daha heyecanlı bir tatil geçirmeniz için Antalya kiralık kamp çadırı hizmeti veren Öz Güven Çadır hizmetinizde, 2 kişilik 4 kişilik ve 6 kişilik kamp çadırlarımız mevcuttur. Kiralık kamp çadırlarımız sayesinde istediğiniz yerde mola verip, doğanın keyfini çıkarabilirsiniz. Kolay kurulum kiralık kamp çadırlarımız, hem fiyatı ile hem de pratik ve yer kaplamaz özelliği ile sizleri Antalya ÖZ GÜVEN ÇADIR da beklemektedir.
Bizi arayın Top