Antalya Kullanım Alanları İle Antalya Çadır Çeşitleri

Kullanım Alanları İle Antalya Çadır Çeşitleri


 Antalya çadır denildiği anda aklınıza gelecek olan isimlerden biri olan Öz Güven Çadır olmalı. Neden mi? Antalya çadır, Antalya branda, Antalya tente üretiminden kullanım alanlarına göre çeşitliliği ve birbirinden farklı desen ve dokusuyla sizlere sunmaktayız. Her türlü hava olaylarına karşı dayanıklı olduğu gibi özel üretim yapı malzemesi kullanım alanına göre elastikliği, sağlamlığı ile dayanıklılığını göstermektedir.

 Antalya çadır olarak, birbirinden farklı çadır çeşitlerimiz mevcuttur.

  • Fabrika Çadırları; fabrikalarınız illaki bir beton yapıdan olmasına gerek yoktur. Antalya çadır olarak sizlere fabrikalarınızda kullanmanız için dayanıklı Antalya çelik konstrüksiyonlar ile uzun ömürlü, her türlü hava olayına dayanıklı çadırlardır.

  •  Hangar Çadırları; Antalya çadır olarak özel bir temel gerektirmeden kurulan hangar çadırları, istenilen boyutta üretilmekle birlikte şiddetli hava olaylarına karşı dayanıklılık göstermektedir. Yalıtım malzemeleri sayesinde ısı, ses ve nem yalıtımını sağlamaktadır.;

  • Şişme Çadırlar; hava ile kullanıma hazır hale gelen şişme çadırlar. Kurulum ve kullanım sırasında herhangi bir çelik iskelete gerek duymadan kullanıma hazır hale gelir. Şişme çadırlar her mevsim kullanılabilirlik özelliği taşımaktadır. Zahmetsiz kurulum ve söküm işlemi ile birlikte rahat kullanışı ile dikkat çekmektedir.

  •  Afet Çadırları; Antalya çadır olarak ürettiğimiz, afet çadırlarını sizlere sunmaktayız. Her hangi bir doğal afet’ te yaşam alanlarımızın zarar görmesi sonucu sığındığımız afet çadırları, bizleri dış etmenlere karşı korumalı ve profillerinin kaliteli olması gerekmektedir. Kolay kurulum, kullanım ve uzun ömürlü afet çadırlarınız için Antalya çadır, Antalya branda olarak hizmetinizdeyiz.

  •  Şantiye Çadırları; gelişen ve değişen hayatımızda artık küçük yapılar yerini devasa yapılar almaktadır. Yapı işlemleri uzun sürdüğü için şantiye çadır ihtiyacı olmaktadır. Barınma, depolama ve ya yemekhane olarak kullanılabilir özelliğe sahip olan şantiye çadırlarımızla hizmetinizdeyiz.

Antalya çadır olarak, Antalya tente, çadır çeşitlerimiz ile her alanda sizler için çadır kullanımının, rahat ve kolay olmasını sağlıyoruz.
Bizi arayın Top