Antalya Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı

Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı


 Antalya’nın çadır, branda, tente imalatını yaptığımız gibi çelik konstrüksiyon üretimi de yapmaktayız.

Çelik Konstrüksiyon nedir?

Çelik konstrüksiyon; Her malzemesinin çelikten üretildiği, genellikle deprem tehdidi olan yaşayan bölgelerde tercih edilir. Antalya çadır, imalatçısı olarak çelik konstrüksiyon imalatında da iş başındayız. Ürettiğimiz çelik konstrüksiyon stadyumlarda, sosyal ve hayvancılık tesisinde, Pazar yerlerinde, kapalı çarşılarda ve fabrikalarda kullanılmaktadır.

Neden Antalya Çelik Konstrüksiyonu tercih etmeliyiz?

Çelik yapı diğer yapılarda kullanılan malzemelere göre daha kullanışlı ve kullanım kolaylığı vardır. Çelik Konstrüksiyon güvenliği, her bütçeye uygunluğu ile uygulama kolaylığı ile hızlı bir şekilde büyümeye başlamıştır. Antalya çelik konstrüksiyon imalatını ve montaj işlemini gerçekleştirmekteyiz. İhtiyaçlarınıza göre teknolojik yenilikleri Öz Güven Çadır olarak, takip etmekteyiz. Hem uzman ekip arkadaşlarımızla hem de kullanışlı bir donanıma sahip olarak sizlere güvenli, kaliteli Antalya çelik konstrüksiyonu sunmaktayız.

 Antalya çadır, Antalya branda, Antalya tente üretiminde olduğu gibi çelik konstrüksiyon imalatımızda, tüm hava olaylarına karşı dayanıklı, dış etkenlere karşı koruma göstermektedir. İstenilen ölçülerde imalatı yapılan çelik konstrüksiyonu, stadyumlarda, sosyal ve hayvancılık tesislerinde, kapalı Pazar yerleri ve çarşılarda, fabrikalarda kullanılmaktadır. Antalya Öz Güven Çadır olarak uygun fiyat aralıkları ve kaliteli işçiliğimiz ve 40 yıllık tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermek için, durmadan çalışmaktayız.

Peki Çelik Konstrüksiyon’ nun bizlere veya kullanıldığı alana ne gibi avantajları vardır?

· Hafif bir malzeme den üretildiği için deprem sarsıntılarına karşı sağlamlığı ile dikkat çeker.

· İmalatı ve montajındaki işçiliğinin çok uzun sürmemesi hem bizim için hem sizin için bir kolaylık sağlamaktadır.

· Birbirinden farklı çelik konstrüksiyon sistemlerimiz vardır.

· Montajı yapıldıktan sonra tekrar rahatlıkla sökülebilir ve monte edilebilir.

· Kullanıldığı zaman, hava koşullarına karşı dayanıklı olduğu için uzun ömürlüdür.

· Kullanıldıktan sonra tekrar kullanılmaz diye bir şey yoktur, %100 geri dönüştürülebilir.

· Çevreye zarar verecek ne bir kimyasalı vardır nede herhangi bir zararı.

Antalya çadır, Antalya tente, Antalya branda ve Antalya çelik konstrüksiyon imalatı yapmaktayız. Bu ürünlerimiz sizlerle paylaşmak için hizmetinizdeyiz. 0532 100 12 70 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya 0242 334 44 66 nolu sabit telefondan da ulaşabilirsiniz. 
Bizi arayın Top