Antalya Antalya Güven Çadır Tente ve Branda İmalatçısı

Antalya Güven Çadır Tente ve Branda İmalatçısı


 Antalya tente üretiminde Güven Çadır olarak, teknolojinin ve ihtiyaçlarımızın sürekli değiştiği yaşantınızda, sizlere daha iyi daha kaliteli ürünler sunmak için çalışmalarımız sürmektedir.

 Hizmetinize sunduğumuz her bir ürünümüz gibi tente ve brandalarımızda her türlü hava olayına karşı dayanıklılık göstermektedir. Ürünlerimiz sizin isteğiniz üzerine tasarlanır, zengin renk skalası ile ve en kaliteli en kullanışlı haliyle sizlere sunulur. Antalya Çadır ve Branda ürünleri, imalatında ismini duyurmuş olan Güven Çadır, uygun fiyat aralıkları ve kaliteli hizmeti için 40 yıllık tecrübesinin üzerine katarak çalışmaya devam etmektedir. Antalya'da tente ihtiyacınız olduğu anda bir telefon kadar yakınınızdayız.

Antalya Tente ve Branda Çeşitlerimiz;

-Tam Kasetli Tente; Kullanıldığı alan ile bir uyum içerisinde olan, mekanizması ve kumaşı hava olaylarına karşı korunaklı yapısı ile dikdörtgen hatlara sahip rahat kullanışlı ürünümüzdür.

-Yarım Kasetli Tente; Konut ve işletmelerin kullanmayı sürekli benimsediği, yarım kasetli tentelerimiz Antalya Güven Çadır kalitesiyle sizleri beklemektedir.

-Standart Tente; Tente çeşitlerimiz arasında en ekonomik, sade ve şık görünüme sahip olan ürünümüzdür.

-Halk Tipi Tente; Kapı ve pencerelerin üst kısmında kullanılan istenilen model ve desende üretilen hareketli veya sabit ürünlerimizdir.

-Körüklü Tente; Belirli bir sınırlaması olmayan tente üretimimizde standart veya özel tasarım modellerimiz vardır. Kullandığımız kumaş tüm hava olaylarına karşı dayanıklıdır. Sisteminde ise naylon örme ip kullanarak açılma ve kapanma işlemini yapar.

-Sabit Tente; Dış veya iç mekânların kapı ve pencerelerinin üzerine uygulanan, ortamına görsel zenginlik katan, sabit tentelerimiz Antalya Güven Çadır kalitesiyle üretilmektedir.

-T model Tente; Yere monte edilerek kullanımı sağlanan T Model Tente modelimiz, istenilirse tekerlek takılarak özel malzemeleri ile hareketli hale getirilebilir. Otomatik veya manuel ile açılıp kapatılır. Her türlü hava olayına karşı dayanıklıdır.

Branda ise su ve gün ışığı geçirmeyen malzemelerden üretilip, korunmasını istediğiniz bölgenin mevsimine göre koruyan malzemedir. Branda tenteye göre daha farklı yerlerde kullanılır. Antalya' da branda çeşitlerimiz ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. 

-Şeffaf Kış Bahçesi; Restoran ve kafeterya, sigara içme alanları, çocuk parkları gibi alanlarda istenilen renklerde, istenilen ölçülerde üretimini sağlamaktayız.

-Otopark Brandası; Çelik İskelete sahip olan brandalarımız, araçlarınızı güneş ve yağmurdan korumaktadır.

-Isı Yalıtımlı Branda; Antalya Güven Çadır olarak, sizlerin ihtiyaçlarına cevap olmak için her alanda yanınındayız. Isı Yalıtımlı Brandalarımızı, şantiye alanı çadırında, kamp çadırlarında kullanmaktayız.

-Reklam Brandası; Dijital baskıda kullandığımız brandamızdır.

-Araç Brandaları; Kamyonetiniz, aracınızın üzerini kapatmak veya yatlarda kullanacağınız perde, gölgelik, kayık örtüleri özel tasarımlarımızı size sunmaktayız.

-Yanmaz Branda; Yüksek ısıya karşı dayanıklı, alev yürütmez, istenilen renk ve modellerimizde brandalarımız mevcuttur.

Antalya Güven Çadır olarak siz değerli müşterilerimize 40 yıllık tecrübemiz sayesinde, güvenilir, kaliteli, birbirinden farklı ürünler seçeneğimizi sizlere sunmaktayız.
Bizi arayın Top